Behang

Waarom kiezen voor behang?

Behang geeft uw woning karakter. Behang is tegenwoordig een kunst geworden. Van eenvoudige uni’s tot uni’s met een structuur. In mooie vlakke vlies-kwaliteiten met parelmoerglans, tot kunstzinnige grote patronen, alles kan. Meer dan ooit vervangt het behang het schilderij aan de muur. Voor zowel strakke design-interieurs als romantische of klassieke interieurs. Ook met hout of steen kunt u uw muur bekleden. Dit maakt het natuurlijk stoerder.

Kinderkamers kunnen met behang omgetoverd worden tot echte sprookjes kamers. Of de hobby van de kinderen kan op de muur worden weergegeven. Er is heel veel mogelijk. Laat u verrassen. Meerdere behangboeken geven een mooie combinatie van behang die uw huis warmte geven zodat u zich thuis voelt.

Onze behang collectie omvat onder andere: Casamance, Caselio, Casadeco, Arte, Hooked on Walls, Chivasso, Rebel Walls, Noordwand, Behangexpresse. Met meer dan 250 boeken in de winkel helpen wij u graag bij de speurtocht naar het juiste behang. U kunt de boeken bij ons altijd even mee naar huis nemen. Zo kunt u thuis kijken of de kleur goed matcht met de bank, de vloer of andere materialen. En bij aankoop van het behang is er een stoomapparaat te leen om het oude behang er af te halen.

Komt u er zelf niet uit? Wij helpen u graag met het zoeken naar het juiste behang en dan komen wij, indien nodig, bij u thuis voor een passend advies.

  

Hieronder kunt u een video bekijken van de nieuwe collectie van Casamance

NATURE PRÉCIEUSE – TEXTURES

https://vimeo.com/895849089

NATURE PRECIEUSE maakt gebruik van een innovatieve techniek die bestaat uit het aanbrengen van metaalblad op de verhoogde textuur. Het volgt subtiel de nerven, het blad van een bananenblad en het gestreepte gebladerte van een winteriris en accentueert ze met iriserende highlights. In perfecte fusie komen de botanische print en het goud samen om uw interieur de meest exquise setting te geven.

Gerealiseerd door RM Webcreaties