Gevlochten PVC

Gevlochten PVC

Gevlochten PVC van Vinyflor is een geweven PVC vloerbedekking die zeer goede eigenschappen heeft. De vloer is zeer sterk en slijtvast. Heeft een uitstekende geluid- en warmte isolatie, makkelijk schoon te houden en is ook nog eens vlamwerend. Gevlochten PVC werkt niet en is daardoor maatvast en kan zonder te rafelen in iedere richting worden gesneden. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is leverbaar op rollen van 2 meter breed. Het is ook in tegels en als traptreden  leverbaar in vele kleuren.

Buiten de goede eigenschappen is gevlochten PVC ook nog eens functioneel. Het antislip oppervlak maakt het bij uitstek geschikt voor natte- en vochtige ruimten. Het droogt snel en rot niet. Ook is de vloer zeer kleurecht en de UV bestendigheid is zeer goed. Gevlochten PVC heeft een vuil werende bovenlaag en is daardoor zeer eenvoudig schoon te maken.

Door al deze kenmerken is gevlochten PVC zeer breed toepasbaar. Het is geschikt voor ruimte met een hoge loop- en verkeersintensiteit zoals entrees, scholen, kantoren, terrassen, winkels, restaurants en andere openbare ruimtes. Ook kan het veilig worden toegepast in ziekenhuizen, zorginstellingen, ruimte rond een zwembad en zelfs op het dek van een schip is het ideaal. Maar ook gewoon bij u thuis kan het de ideale vloer zijn. Het kan geplakt worden op vloeren met vloerverwarming en wordt ook zeer vaak toegepast als bekleding voor op een open of dichte trap.

bolon 7

 

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties