Verticale jaloezie/lamellen

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën, vaak lamellen genoemd, worden veel voor grote raampartijen en in kantoren gekozen. Het filtert het licht in verschillende standen en geven veel privacy als ze dicht zijn. Het geeft een strakke uitstraling.

Voor rechte ramen maar zeker ook geschikt met ramen met een speciale vorm. Voor ramen die schuin aflopen (trapezium ramen), zijn verticale jaloezieën heel geschikt. Ze kunnen ook in boogramen worden geplaatst. Ook voor hoge ramen zijn verticale jaloezieën een goede oplossing.

Er zijn verschillende kwaliteiten verticale jaloezieën zoals aluminium, textiel en kunststof. Ze zijn er in verschillende kleuren, kwaliteiten en breedtes. Ze zijn er in 50 – 70 – 89 – 127mm breed. Verticale jaloezieën vangen minder stof dan horizontale jaloezieën en kunststof lamellen zijn antistatisch waardoor ze stof-en vuilafstotend zijn. Makkelijk in onderhoud dus.

Voor een luxe uitstraling kunt u ook kiezen voor lamellen van Washi papier. Hierdoor maakt de verticale jaloezie een hele moderne uitstraling in uw woning. Deze zijn ook in meerder kleuren en structuren leverbaar. Met baleinen op de lamellen breekt het de lengte van de lamel. Hierdoor lijken ze minder lang.

Home page – www.woodandwashi.com

Gerealiseerd door RM Webcreaties