Houten vloer en lamelparket

U zoekt een nieuwe vloer? En u denkt er over om een houten vloer of lamelparket aan te schaffen?

Waarschijnlijk omdat u een houten vloer zo mooi vind. De warme uitstraling, het geluid, het natuurlijke.

Maar is er niet heel veel onderhoud aan een houten vloer nodig? Dat ligt aan de afwerking van de vloer en hoe u de vloer onderhoud. Bij een gezin met veel woonverkeer zal het eerder aan een onderhouds beurt toe zijn dan bij een rustige omgeving.

Gaat hij niet werken? Een houten vloer werkt altijd. Maar daar houden we rekeing mee en u kunt er zelf ook iets aan doen. Is een houten vloer wel geschikt voor vloerverwarming? Jazeker, een lamelparket vloer is zeker geschikt voor vloerverwarming. Hout is van zichzelf al een warm product en een goede geleider. En wat komt er allemaal bij een houten vloer kijken?

Veel vragen. En het lastige bij een houten vloer is dat u bij 3 verschillende zaken, 3 verschillende verhalen te horen krijgt. Wij kunnen en willen niet zeggen dat andere ongelijk hebben, want dat is niet zo. Het is alleen zo dat we allemaal uit eigen ervaring kunnen spreken. Wat onze bevindingen en ervaringen zijn van een houten vloer. En ervaring hebben we. Al meer dan 30 jaar leggen we prachtige houten vloeren van onder andere Lamett Parket  , Tree Floor vloeren.

Een aantal voorbeelden en soorten van houten vloeren / lamelparket kunt u in de winkel bekijken. Mocht de kleur die u wenst niet aanwezig zijn dan kunnen we die voor u maken. Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom.

         

 

 

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties