PVC vloeren

Wat is PVC?

PVC is voor veel mensen nieuw maar al lang in ons assortiment. De PVC vloer komt uit de project wereld. Kantoren, winkels & showrooms. Ruimtes waar veel mensen komen daar moet een vloer sterk zijn, makkelijk in onderhoud en een lange levensduur hebben. PVC heeft al deze eigenschappen. En ook voor de particulier zijn dit natuurlijk aantrekkelijke eigenschappen.

PVC is een type vinyl maar dan zwaarder van kwaliteit. PVC is er in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen. Onze merken zijn CoreTec, ParquetVinyl, VivaFloors, TFD, Gelasta, Dersimo, Hoomline en ons eigen merk.

Welke eisen heeft een PVC vloer nodig?

Een PVC plank stelt wel hogen eisen aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indruk gevoelig zijn. Dit kan, indien nodig, ook door ons geëgaliseerd worden. De vloer wordt geheel verlijmd op de ondervloer. Een PVC vloer kan ook prima gelegd worden op vloerverwarming, mits de verwarmingsbuizen enige centimeters in het beton zitten. De PVC geleid de warmte en dus profiteert u sneller van de vloerverwarming. Ook bij vloer koeling is de PVC vloer een goede oplossing.

De PVC vloer heeft ook een click variant. PVC click heeft de voordelen dat hij over een plavuis heen gelegd kan worden. Dan kunt u de plavuizen laten liggen, mits ze redelijk egaal liggen. Er zijn ook een varianten met kurk onder de PVC. Deze zijn daardoor ook zeer geluiddempend en isolerend.

De PVC vloer is minder gehorig dan een laminaat vloer. En neemt de temperatuur aan van de kamer waardoor de vloer sneller warm is. In onze winkel hebben we uitgebreide collecties. Laat u in de winkel informeren over de PVC vloeren en in welke vorm ( click of plak ) het best bij u kan worden geplaatst.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Ook dan kunt u bij ons een afspraak maken. Wij komen bij u thuis voor advies en de exacte maten zodat we u de juiste prijs kunnen geven.

 

  

Gerealiseerd door RM Webcreaties