PVC vloeren

Wat zijn PVC vloeren?

De vloer is een type vinyl maar dan zwaarder van kwaliteit. Een PVC vloer is vocht en vuilbestendig,  anti allergisch, slijtvast en eenvoudig in onderhoud. Deze vloer is er in allerlei maten, kleuren en uitvoeringen. Onze merken zijn CoreTec®, ParquetVinyl, VivaFloors, TFD, Gelasta, Dersimo en ons eigen merk. De PVC vloeren die wij verkopen zijn 100% Ftalaat-vrij waardoor ze niet schadelijk zijn voor de gezondheid en voor het milieu. Een PVC vloer is dus een bewuste keuze.

Welke eisen heeft een PVC vloer nodig?

Een PVC plank die geplakt moet worden stelt hoge eisen aan de ondervloer. Deze moet vlak, blijvend droog en niet indruk gevoelig zijn. Dit kan, indien nodig, ook door ons geëgaliseerd worden. De PVC vloer wordt geheel verlijmd op de ondervloer. Ook kan de PVC vloer prima gelegd worden op vloerverwarming, mits de verwarmingsbuizen enige centimeters in het beton zitten. Het PVC geleid de warmte en dus profiteert u sneller van de vloerverwarming. Ook bij vloerkoeling is de PVC vloer een goede oplossing.

De click variant van de PVC vloer heeft de voordelen dat hij over een plavuis heen gelegd kan worden. Dan kunt u de plavuizen laten liggen, mits ze redelijk egaal liggen. Er zijn ook varianten met kurk onder de PVC. Deze zijn daardoor ook zeer geluiddempend en isolerend. Deze click PVC vloer kan ook gebruikt worden als egaliseren geen optie is (mits de ondergrond redelijk vlak is).

Een PVC vloer is minder gehorig dan een laminaat vloer en de vloer neemt de temperatuur aan van de kamer waardoor de vloer sneller warm is. In onze winkel hebben we uitgebreide collecties. Laat u in de winkel informeren over de PVC vloeren en in welke vorm ( click of plak ) het best bij u kan worden geplaatst.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Ook dan kunt u bij ons een afspraak maken. Wij komen bij u thuis voor advies en de exacte maten zodat we u de juiste prijs kunnen geven.

 

  

Visualiseer een TFD vloer – TFD Floortile (tfd-floortile.com)

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties