Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn er in vele kleuren, dessins, structuren, bedieningsmogelijkheden, maten en materialen. Ieder met hun unieke eigenschappen en mogelijkheden.

Er zijn rolgordijn stoffen die transparant zijn en het licht mooi filteren en zeer geschikt zijn in de woonkamer. Rolgordijnen met een dessin, om het huis een bijzondere uitstraling te geven. Rolgordijnen met een verduisterende kwaliteit. Deze rolgordijnen weren licht en warmte en zijn bijzonder geschikt voor plaatsing in slaapkamers en op diverse merken dakramen. Ook technische stoffen, zoals screenstoffen zijn toepasbaar op rolgordijnen en zeer geschikt in kantoren en badkamers.

 

Alle rolgordijnen worden op maat gemaakt en daarom ook toe te passen in vele ramen. Rolgordijnen op kunststof kozijnen en op draai-kiep ramen zijn geen probleem met Perfect Fit. Dit product wordt met klemmen bevestigd. Hierdoor zijn ze ook demontabel. Er zijn ook rolgordijnen voor hele brede en grote ramen leverbaar met diverse bedieningsmogelijkheden. Denk aan bijvoorbeeld elektrische bediening.

Ook leverbaar zijn de duo-rolgordijnen met twee lagen stof die voorzien zijn van horizontale banen die langs elkaar bewegen. Hierdoor is de lichtinval te filteren en kunt u dit zelf bepalen. Ook hierin zijn vele kleuren, breedtes en materialen leverbaar.

En kent u de rolgordijnen met Washi papier? Deze rolgordijnen zijn ook heel geschikt in keukens doordat ze makkelijk af te nemen zijn en ze isoleren ook de warmte en kou. Het Washi paier filtert ook heel mooi het licht en de zon. Leverbaar in vele kleuren en kwaliteiten.

We hebben nu ook rolgordijnen van geweven hout. In de winkel vindt u de collectie met vele kleuren.

Wij leveren rolgordijnen van Zonnelux, Erfal, Multisol, Kadeco en ons eigen merk. We laten u graag kennis maken met alle mogelijkheden. Wilt u thuis advies? We komen vrijblijvend bij u langs.

 

 

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties