Shutters

Wat zijn Shutters?

De shutters zijn als het ware verstelbare houten Louvre luiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en enorm isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi. Niet alleen door het prachtige, stijlvolle uiterlijk, maar ook door de manier waarop ze het licht doorlaten. De shutters geven uw huis een meerwaarde voor binnen- en buiten aanzicht.

De shutters zorgen ook voor een perfecte lichtbeheersing, volledige controle over uw uitzicht, inkijk en lichtinval. Door de unieke constructie van shutters kan het licht binnen schijnen, zonder dat u er last van heeft. Het licht wordt als het ware gefilterd. Wilt u het zonlicht weren, bijvoorbeeld om televisie te kijken, dan kan dat ook. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven én naar beneden, zodat u het invallend zonlicht maximaal kunt beheersen. Beneden en boven kan apart verdeeld worden zodat u ook alleen beneden of alleen boven dicht kunt doen.

Maatwerk shutters van Zonnelux worden precies ingemeten in uw raam. Vervolgens wordt het aantal luiken bepaald, hetgeen betekent dat de luiken per raam verschillende hoogte en breedte kunnen hebben. Het prettige van maatwerk is dat met uw wensen echt rekening gehouden kan worden. Professionele montage van de shutters  garandeert 100% tevredenheid over het eindresultaat.

Shutters zijn in verschillende kleuren, kwaliteiten en lamelbreedtes te verkrijgen. Voor een overzicht bent u van harte welkom in de winkel.

 

dekor_18

Gerealiseerd door RM Webcreaties