Plinten en afwerking

Maak uw interieur compleet!

De wanden en de vloer zijn de basis van uw interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. De randafwerking is minstens zo belangrijk. Met de juiste plinten geeft u uw interieur de final touch. En met een hoge plint laat u de ruimte hoger en ruimer lijken.

De plinten zijn er in vele maten en kleuren maar ook van verschillende kwaliteiten. Plinten van MDF die in elke gewenste kleur kan worden afgeschilderd. In klassieke uitvoering of juist heel modern. Met genoeg ruimte om eventuele draden/snoeren weg te werken. Er zijn ook plinten met voldoende ruimte zodat die over oude plinten kan worden geplaatst. Ook voor ronde muren is er een plint. Deze is flexibel en in verschillende hoogtes leverbaar.

Dan zijn er ook nog plinten die zijn afgewerkt met een kunststof laag. Deze plinten hebben ook een rubbere strip aan de boven- en onderkant. Zo wordt aansluiting op de muur en de vloer mooier ook als het niet helemaal gelijk loopt. Deze plinten kunnen in verstek worden geknipt waardoor de toplaag in tact blijft. Daardoor ziet u op een hoek geen kier of afwerking met kit. In verschillende kleuren leverbaar maar ook in de kleur van uw vloer als u dat wenst. Hiervoor hebben ze plinten met een uitsparing ontworpen.

In de winkel hebben kunt u de voorbeelden bekijken van de mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties