Vouwgordijnen

Er is geen raamdecoratie dat het interieur zoveel warmte en sfeer kan geven als een vouwgordijn, gemaakt van een mooie stof. De stoffen in onze collectie zijn zeer gevarieerd. We hebben een uitgebreide collectie vitrage, in-between en gordijnstoffen waarvan wij vouwgordijnen op maat kunnen laten maken.

Een groot voordeel van vouwgordijnen is dat het merendeel van de stoffen goed wasbaar zijn. Door middel van een klittenband bevestiging kunnen de vouwgordijnen los gemaakt worden van de bedieningsbak en kunt u deze wassen op het wasprogramma die is voorgeschreven aan de hand van de gekozen stof.  Er zijn ook veel polyester stoffen die veel voordelen bieden, maar die wel de natuurlijke look van zijde, linnen of katoen hebben.

Behalve de stofkeuze is het model vouwgordijn zeer bepalend voor de uitstraling. Wij hebben veel verschillende modellen in onze collectie die de uitstraling kunnen geven die u zoekt. Ook is het mogelijk om vouwgordijnen te voeren met een lichtdoorlatende of verduisterende voeringstof.

Vouwgordijnen onderscheiden zich op zowel functioneel als decoratief niveau. Uniek is ook de verstelbare onderlat. Hiermee kan een eventuele stofkrimp gecorrigeerd worden. Uw vouwgordijn hangt dus ook ná reiniging nog even mooi. Een stijlvol koordgewicht, een metalen ketting en het gebruik van aluminium baleinen maken uw vouwgordijn tot in de detail af. Zo krijgt het vouwgordijn een nog luxere uitstraling.

Er zijn nu ook vouwgordijnen van geweven hout. U vindt in de winkel de collectie met meerder kleuren.

Laat u inspireren door de foto’s met diverse modellen. Meer ideeën kunt u bij ons in de winkel opdoen. Wij hebben verschillende soorten modellen en mogelijkheden in de winkel zodat wij deze kunnen demonstreren.

 

 

     

Gerealiseerd door RM Webcreaties