Paneelgordijnen

PANEELGORDIJNEN IN UW STIJL

De trend die we zien in de hedendaagse architectuur is groter, hoger en breder. Een gevolg van deze trend is dat de raampartijen steeds groter worden. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar u wilt ook graag nog wat privacy. Een mooie raamdecoratie voor grote raampartijen en (schuif)puien zijn paneelgordijnen.

De sfeer die u met paneelgordijnen creëert in uw interieur is in grote mate afhankelijk van het materiaal die u kiest. U kunt kiezen voor stof, deze zijn verkrijgbaar in dichte en transparante kwaliteit. In dessins, vrolijke kleuren of mooie naturellen. Ook zijn er andere diverse materialen verkrijgbaar en wat dacht u van Washi? Washi betekend letterlijk: Japans papier en zorgt voor een mooie lichtfiltering én privacy.

Er zijn vele mogelijkheden voor de invulling van uw paneelgordijnen. Zo kunt u er voor kiezen om een dichte stof met en transparante stof te combineren. Meerdere kleuren in 1 paneel, of 1 paneel in een hele andere kleur dan de rest voor een leuk effect.

Als extra detail zijn er paneelgordijnen met baleinen. Ook hiervan kunt u het materiaal kiezen; hout, aluminium of RVS. Deze zijn ook in verschillende breedtes te krijgen en geven het paneelgordijn een strakke uitstraling.

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als raamdecoratie kunt het ook toepassen als room divider. Zo creëert u bijvoorbeeld een mooie werkplek afgescheiden van de rest van uw woonkamer.

 

paneelgordijnen-eetkamer

Gerealiseerd door RM Webcreaties