Flow zonwering

Wat is Flow?

Een absoluut uniek decoratie systeem voor het raam. Gemaakt van Japans papier. Flow biedt de mogelijkheid om subtiel te spelen met licht en schaduw, waardoor een speciale, privésfeer in de kamer ontstaat.
       

Het is een structuur bestaande uit horizontale gordijnpanelen. De laatste kan gemakkelijk verticaal op en neer worden verplaatst, waardoor de mate van verlichting wordt aangepast. Bescherming tegen de zon wordt geboden en de kamer krijgt privacy met verspreid licht.

Er is geen inspanning nodig om de gordijnen te verplaatsen. Ondanks de indrukwekkende grootte van de schermen, zijn ze gemakkelijk omhoog en omlaag te bewegen. Dankzij het gebruik van een roestvrijstalen contragewichtsysteem. Er is ook de mogelijkheid om de panelen electrisch te bedienen.

Naar wens kunnen de panelen boven elkaar worden geplaatst. Daardoor kan het hele raamoppervlak wordt bedekt, of één of twee dynamische gordijnen kunnen worden verlaagd, waardoor het uitzicht wordt geopend en maximaal licht in de kamer wordt binnengelaten.

Gemaakt van Japans Washi-papier, een gepatenteerd materiaal dat wordt gebruikt door Wood & Washi, zijn flowpanelen versierd met elegante metalen profielen of met hout bewerkt om een stijlvolle en functionele aanvulling te bieden op moderne milieuvriendelijke interieurs. De Flow panelen zijn ook in andere materialen mogelijk, zoals Textures, een geweven structuur van zeer transparant tot verduisterend, van neutrale kleuren tot sfeervolle en meer uitgesproken stoffen. De panelen kunnen ook met de verschillende materialen gecombineerd worden.

http://www.woodandwashi.com/flow/#preview-video

Gerealiseerd door RM Webcreaties