Flow

Absoluut uniek systeem van raamruimte decoratie. Gemaakt van doorschijnend Japans papier. Flow biedt de mogelijkheid om subtiel te spelen met licht en schaduw, waardoor een speciale, privésfeer in de kamer ontstaat.

Het is een structuur bestaande uit gordijnpanelen. De laatste kan gemakkelijk verticaal op en neer worden verplaatst, waardoor de mate van verlichting wordt aangepast. Bescherming tegen de zon wordt geboden en de kamer krijgt privacy met verspreid licht.

Er is geen inspanning nodig om de gordijnen te verplaatsen. Ondanks de indrukwekkende grootte van de schermen, zijn ze gemakkelijk omhoog en omlaag te bewegen. Dankzij het gebruik van een roestvrijstalen contragewichtsysteem.

Naar wens kunnen de panelen boven elkaar worden geplaatst. Daardoor kan het hele raamoppervlak wordt bedekt, of één of twee dynamische gordijnen kunnen worden verlaagd, waardoor het uitzicht wordt geopend en maximaal licht in de kamer wordt binnengelaten.

Gemaakt van Japans Washi-papier, een gepatenteerd materiaal dat wordt gebruikt door Wood & Washi, zijn flowpanelen versierd met elegante metalen profielen om een stijlvolle en functionele aanvulling te bieden op moderne milieuvriendelijke interieurs.

http://www.woodandwashi.com/flow/#preview-video

Gerealiseerd door RM Webcreaties