Plissé & Duette® shades

 

Wat is het verschil tussen plissé en duette?

De plissé bestaat uit mooie geplooide stof. Behalve functioneel is de plissé ook zeer decoratief. Plissé is verkrijgbaar in enorm veel verschillende stoffen en kleuren. Van transparant tot dichte stoffen. Uni stoffen en stoffen met leuke patronen. De plissé is ook leverbaar in een 32 en 64 mm plooi. Dit is hierdoor een stoerdere uitvoering. Voor elk interieur is er wel een bijpassende stof of kleur te vinden.

Duette® shades bestaan uit twee lagen stof die samen een gesloten honinggraadstructuur vormen. Door deze structuur heeft het product een isolerende eigenschap. In de zomer blijft de warmte buiten, en in de winter zorgt de Duette® shades er voor dat de warmte juist binnen blijft. Duette® shades hebben geen zichtbare koorden waardoor deze ook verduisterd te gebruiken is.

Plissé en Duette® shades bieden dé oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook zijn ze zeer geschikt voor toepassing in serres. Door middel van Perfect Fit kunnen ze ook toegepast worden op kunststof kozijnen en draai-kiep ramen.

Het is mogelijk om twee verschillende stoffen in een product te combineren. Zo creëert u eenvoud voor dag- en nachtsituatie door een combinatie van een transparante stof met bijvoorbeeld een verduisterende stof.

Klik op de foto’s voor een vergroting er van, en bekijk de vele mogelijkheden van Plissé en Duette® shades  zelf.

Dekor is o.a. dealer van: Copa  – Multisol  – Zonnelux – Kadeco -Erfal

Picture 068

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties