Plissé & Duette® shades

 

Wat is het verschil tussen plissé en duette?

De plissé bestaat uit een mooie enkele geplooide stof. Behalve functioneel is de plissé ook zeer decoratief. Plissé is verkrijgbaar in enorm veel verschillende stoffen en kleuren. Van transparant tot dichte stoffen. Uni stoffen en stoffen met leuke patronen. De plissé is leverbaar in een 25, 32 en 64 mm plooi. De 64 mm is hierdoor een stoerdere uitvoering en mooi voor grote ramen. Voor elk interieur is er wel een bijpassende stof of kleur te vinden.

ENERGIEBESPARENDE EIGENSCHAP

Duette®  heeft een unieke isolerende eigenschap. De dubbele stof is in het midden met elkaar verbonden en vormt zo een honingraatstructuur waarin de lucht wordt vastgehouden.

Hierdoor functioneert de Duette® niet alleen als zonwering, maar helpt het ook om te besparen op je energierekening. In de zomer houdt het de warmte van buitenaf tegen en in de winter laat het de warmte zo min mogelijk ontsnappen.

ZO HOUDT EEN DUETTE® ZONWERING HET HUIS KOEL IN DE ZOMER EN IN DE WINTER LEKKER WARM.

Duette® shades hebben geen zichtbare koorden waardoor deze ook verduisterd te gebruiken is. Ook de duette is leverbaar in 25, 32 en 64 mm plooi.

Plissé en Duette® shades bieden dé oplossing voor bijzondere ramen. Denk hierbij aan schuine, ronde of driehoekige ramen. Ook zijn ze zeer geschikt voor toepassing in serres. Door middel van Perfect Fit kunnen ze ook toegepast worden op kunststof kozijnen en draai-kiep ramen.

 

Het is mogelijk om twee verschillende stoffen in één product te combineren. Zo creëert u eenvoud voor dag- en nachtsituatie door een combinatie van een transparante stof met bijvoorbeeld een verduisterende stof.

Klik op de foto’s voor een vergroting er van, en bekijk de vele mogelijkheden van Plissé en Duette® shades  zelf.

Dekor is o.a. dealer van: Multisol  – Zonnelux – Kadeco – Erfal – Keje – Copa

Picture 068

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties