Onderhoud vloeren

Dekor levert houten en PVC vloeren maar ook laminaat. Voor deze vloeren adviseren wij onderhoudsmiddelen zodat u langer van uw vloer blijft genieten.

Aan de PVC vloer is weinig onderhoud nodig maar zeker niet onbelangrijk. Zeker één keer in het jaar een polish op de vloer aanbrengen om de toplaag te beschermen, en als u gaat dweilen gebruik dan een zeep voor PVC vloeren om de polish te voeden.

Voor het laminaat hebben wij een zeep die de vloer minder statisch maakt maar ook geen extra vette laag achterlaat.

Bij een houten vloer is het belangrijk te weten of deze in de olie, in de lak of in de was staat en met wel merk dit is gebeurt. Voor veel afwerkingen hebben wij onderhoudsproducten. Polish en zeep voor gelakte vloeren. Vaak is een houten vloer afgewerkt met olie. Wij verkopen dus ook onderhoudsolie, intensief reiniger en zeep voor de geoliede vloer. Dit is leverbaar in verschillende kleuren ( naturel, wit, grijs).

We hebben verschillende soorten merken voor het onderhoud van de vloer. O.a. Floorservice, Osmo,  Woca, Aquamarijn en RZ.

Wilt u zelf uw vloer in de onderhoudsolie zetten? Dan hebben we voor een boenmachine te huur. Met de benodigde pads kunt u de vloer opruwen, inboenen en uitboenen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn uw vloer zelf in de onderhoudsolie te zetten doordat u het te druk heeft of u vindt het te veel  werk, dan kunt u bij ons een afspraak maken zodat wij het voor u kunnen doen. Ook is het mogelijk om bij groot onderhoud van uw vloer tijdelijk de meubels op te laten slaan in een grote bus bij u voor de deur. Is de kast voor u te zwaar om te verplaatsen? Ook dan kunt u bij ons terecht.

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties