Trappen

Traprenovatie met diverse mogelijkheden.

Traprenovatie met een traploper, hout, tapijt, PVC en Vinyflor (geweven vinyl). Voor elk wat wils in diverse kleuren en maten leverbaar.

Traprenovatie met hout wordt afgewerkt met een olie die in vele kleuren leverbaar is en  er wordt een anti-slip strip geplaatst om uitglijden te voorkomen. Een trap bekleed met hout heeft onderhoud nodig en is daardoor ook bij te werken met onderhoudsolie.

Een traprenovatie bekleed met tapijt is heel comfortabel en warm en het is geluiddempend. Ons advies is het tapijt te plaatsen op ondertapijt. Dit verhoogd het comfort en de levensduur. Alleen de treden bekleden is ook een mogelijkheid.

Een traprenovatie met PVC is strak, makkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. Ook hierin zijn er veel mogelijkheden in kleur, materiaal en kwaliteiten. Ook deze treden worden afgewerkt met een strip om uitglijden te voorkomen of om het mooi af te werken.

Gevlochten PVC op een trap is bij de meeste mensen vrij onbekend maar deze kwaliteit is zeker een goede optie. Deze traprenovatie is makkelijk in onderhoud, ijzersterk voor zwaar woongebruik, geen loop zichtbaar na jaren gebruik en anti-slip. Dit is voor open en dichte trappen mogelijk.

Traprenovatie met renovatietreden is ook een mogelijkheid om uw trap een mooie uitstraling te geven. De renovatietreden zijn er in hout maar ook in beton look. En met verlichting onder de treden is ook aan de veiligheid en sfeer gedacht. Het is hyperallergeen en onderhoudsvriendelijk.

DSCF0368

Gerealiseerd door RM Webcreaties