Horren

Heeft u veel last van muggen en vliegen of ander ongedierte? Dekor heeft een groot aanbod in horren voor deuren en ramen.

Kies vanuit een compleet assortiment horren voor een hordeur voor de schuifpui. Of horren voor de openslaande tuindeuren of draaideur.  Ook horren voor draai-/ kiepramen en horren voor de dakramen is er een oplossing.

Elke type hor voor deuren en ramen hebben unieke eigenschappen. Afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kiest u voor de innovatieve plisséhor, de stijlvolle en voordelige rolhor of de solide vaste hor. Welk type hor u voor uw deur of raam ook kiest, alle horren worden door ons persoonlijk ingemeten en compleet geleverd en geplaatst . Ze zijn bij uitstek geschikt voor het weren van insecten. En dat is prettig als u met mooi weer de ramen lekker open kunt zetten zonder last te hebben van die vervelende insecten.

We hebben ook het merk Keje waar een Duette of Plissé met een hor te combineren is. Dat is heel handig als het raam naar buiten open gaat of als het een dakraam is. Dan heeft u 2 producten in 1 oplossing. U kunt dan kiezen voor een hor overdag en een verduisterende Duette voor de nacht.

In de winkel hebben wij div. voorbeelden om te laten zien en u op weg te helpen. We kunnen ook bij u thuis langskomen voor advies, welk product het beste is voor uw raam.

hordeur        

Unilux Horren – kwaliteit maatwerk hordeuren en raamhorren.

KeJe – Hoogwaardige horren & Raamdecoratie | KeJe Horren & Raamdecoratie

Gerealiseerd door RM Webcreaties