Horizontale jaloezieën

Een sfeervolle omgeving kan zorgen voor rust, nieuwe energie en inspiratie. Licht en kleur zijn twee belangrijke elementen die sterk van invloed zijn voor de sfeer. Ook zorgen horizontale jaloezieën voor een zachte filtering, waardoor u diffuus en sfeervol licht krijgt.

Horizontale jaloezieën zijn waarschijnlijk het meest bekend in aluminium uitvoering. Ook zijn er houten, lederen, vilt en kunststof jaloezieën waardoor een ruimte een bepaalde uitstraling krijgt. De houten jaloezieën zijn dan ook in veel verschillende houtkleuren en soorten mogelijk.

Daarnaast staan horizontale jaloezieën bekend om de praktische eigenschappen. Ze zorgen voor een perfecte lichtregeling, ze dragen bij aan de temperatuurbeheersing in huis of kantoor, in gesloten toestand zorgen ze voor optimale privacy en ze zijn makkelijk in onderhoud. Door het Perfect Fit systeem is er ook een mogelijkheid de horizontale jaloezie op het raam te monteren. Dit is bij kunststof kozijnen en draai-kiep ramen een uitkomst.

Het kleuren aanbod in onze collectie horizontale jaloezieën is groot. Zo kunt u uw persoonlijke sfeer creëren met uw kleurkeuze. Ook de bediening is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Hierbij kunt u denken aan een tuimelstang, koorden, smart koord, elektrisch tuimelen middels afstandsbediening, zijgeleiding en onderlat bediening. Er is nu ook 1 kettingbediening voor alle handelingen mogelijk. Dus licht en handig. Hierbij wordt ook gedacht aan de veiligheid voor kinderen.

Ook de afmetingen van de horizontale jaloezieën zijn in verschillenden maten. Onder andere in 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Nu ook leverbaar zijn de jaloezieën met Mega View uitvoering. Dit betekent een lamel van 25 of 50 mm en bij openen is de doorkijk 50 of 100 mm. In de winkel hebben we een voorbeeld.  De jaloezie kunt u vervolgens ook combineren met een ladderkoord of ladderband. Hiermee kunt u een accent leggen op de horizontale jaloezieën door ze een moderne uitstraling te geven of juist klassiek. De ladderbanden zijn in verschillende kleuren. Zelfs zijn er banden die een motief of geweven dessin hebben.

De zonwering is tegenwoordig makkelijk te bedienen met een afstandsbediening, mobiel of tablet. Met een oplaadkabel zijn de zonweringen op te laden of via een vast electrisch punt. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

 

         

Gerealiseerd door RM Webcreaties