Verf

 

De verf van The Little Greene.

Alle verven van Little Greene worden in Engeland gemaakt met hoge kwaliteitseisen voor de verf maar ook voor het milieu.
Gemaakt van de beste materialen. Little Greene kleuren zijn gemaakt op basis van traditionele oud Engelse kleuren en de hedendaagse kleuren.
Little Greene is vooral erg trots op de diepte van de kleuren. Hoe complexer de pigmenten hoe interessanter de kleur zal zijn. Met het veranderen van de licht inval veranderd ook de kleur van tint met mooie ondertonen.
De verven zijn in 11 verschillende uitvoeringen te leveren. Mat, en dan bedoelen we ook echt mat met een beetje de uitstraling van een kalk verf, zijde glans. Op water basis of op olie basis. Geschikt voor op wanden, houtwerk, vloeren, plafond en zelfs voor buiten heeft Little Greene wat u nodig heeft.

Bij ons in de winkel hebben we uitgebreide kleuren waaiers. Van The Little Greene, maar ook van zijn broertje The Paint & Paper library.
Let wel, wij hebben de verf niet op voorraad, het wordt altijd voor u op bestelling gemaakt!

1656209_10152207484034060_1073027375_n

De verf van Copperant.

Copperant, GROENSTE VERF VAN NEDERLAND
De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Perfecte droging, langdurige bescherming, een prettige verwerking en een uitstekende dekking waardoor u minder verf nodig heeft. U hoeft niet meer te kiezen tussen groen, prijs of kwaliteit.

Copperant Pura is een compleet pakket bestaande uit oplosmiddelvrije natuurzuivere verven voor binnen en buiten met een uitstekende duurzaamheid. Met de lakken en muurverven van Copperant Pura schildert u zonder vieze verfluchtjes. Ideaal voor het binnen schilderen van muren, deuren en kozijnen. Doordat de verf geen toxische stoffen bevat is de verf bovendien veilig voor de leefomgeving. Met de sneldrogende Copperant verf kunt u de geschilderde ruimtes direct gebruiken, zonder deze ruimtes langdurig te moeten ventileren.

Deze verf is leverbaar in vele kleuren van veel bekende merken. En binnen 1 á 2 dagen binnen.

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties