Trappen

Trappen kunnen op verschillende manieren bekleed worden.

Met traplopers, hout, tapijt, PVC, Vinyflor (geweven vinyl), laminaat. Voor elk wat wils in diverse kleuren en maten leverbaar.

Met hout bekleedde trappen worden afgewerkt met een olie die in vele kleuren leverbaar is en  er wordt een anti-slip strip geplaatst om uitglijden te voorkomen. Ook is een trap bekleed met hout makkelijk te onderhouden en is bij te werken indien nodig.

Een trap bekleed met tapijt is heel comfortabel en warm en het is geluiddempend. Ons advies is het tapijt te plaatsen op ondertapijt. Dit verhoogd het comfort en de levensduur. Alleen de treden bekleden of met diverse kleuren werken maakt het exclusief.

Een trap met PVC is strak, makkelijk in onderhoud en heeft een lange levensduur. Ook hierin zijn er veel mogelijkheden in kleur, materiaal en kwaliteiten. Ook deze treden worden afgewerkt met een strip om uitglijden te voorkomen of om het mooi af te werken.

Gevlochten PVC op een trap is bij de meeste mensen vrij onbekend maar deze vloer is zeker een goede optie. Hij is makkelijk in onderhoud, ijzersterk voor zwaar woongebruik, geen loop zichtbaar na jaren gebruik en anti-slip. Dit is voor open en dichte trappen mogelijk.

DSCF0368

Gerealiseerd door RM Webcreaties