Wist u dat….

Dekor al meer dan 22 jaar de sfeerspecialist is.

Er nieuw laminaat is met een hele bijzondere look. Foto’s van het laminaat onder de kop vloeren.

Onze aanbieding van deze maand op www.ikwinkelinwateringen.nl te vinden is.

Wij traplopers leveren en plaatsen volgens de oude ambacht?

Wij een ruime collectie onderhoudsmiddelen hebben voor de houten en pvc vloeren. Mocht u zelf niet in de gelegenheid zijn of geen zin hebben om de vloer een opknapbeurt te geven? Kunt u ons bellen voor een afspraak.

Dekor verder gaat dan alleen uw vloer weer in de onderhoudsolie te zetten?

ALs u zelf niet in de gelegenheid bent om de kasten leeg te halen en weg te zetten wij dat dan ook kunnen doen voor u. Al deze handelingen kunnen wij uitvoeren incl. inruimen/opruimen.
(Voorbeeld: tijdens een vakantie van de klant hebben wij het hele huis gestoffeerd, alle ramen gezeemd, vloer gezogen, opnieuw de meubels gestoffeerd en terug geplaatst en de vitrage en gordijnen opgehangen. De klant kwam terug in een schoon en nieuw huis.)

Wij u kunnen helpen met klussen waar u geen tijd voor heeft. Heeft u nog steeds die ene lamp niet opgehangen of dat mooie schilderij? Of heeft u nog plinten die nog steeds niet geplaatst zijn? Maar ook bijvoorbeeld om die zware kast te verplaatsen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht voor een afspraak.  Wij rekenen hiervoor binnen een straal van 25 km een uurtarief van €50,- zonder voorrijdkosten! Wij gaan heel ver in onze diensten. Probeer het eens uit!

Bekijk hier het filmpje van onze verfleverancier Little Greene

En bekijk hier het andere filmpje van Little Greene

 

Gerealiseerd door RM Webcreaties